Kennismaking

Vooraf aan de supervisie krijg je een gratis  en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 minuten waarin je informatie krijgt over de inhoud van de supervisie, werkwijze, afspraken en wie waarvoor verantwoordelijk is. Daarnaast krijgt je tips en adviezen om zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van de aangeboden supervisie.

Het is mogelijk om supervisie online te volgen.

 

Ervaring en stijl

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van supervisie en werkbegeleiding. In mijn werk heb ik met allerlei psychiatrische problematiek gewerkt en daar ook supervisie over gegeven.

Mijn stijl is positief opbouwend, gezellig en vriendelijk. Ik ben informatief en sterk in het stellen van verhelderende vragen. In een prettige leeromgeving krijg je van mij concrete aanwijzingen, die aansluiten bij de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Op deze manier help ik jouw persoonlijke doelen te realiseren. 

 

EMDR en Cognitieve Gedragstherapie supervisie (VEN, VGCt en NtVP)

In 2020 ben ik erkend als EMDR supervisor bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Je kan bij mij supervisie volgen om de vervolgtraining te kunnen gaan doen of om EMDR Europe Practitioner te worden. Daarnaast kan je deze supervisie ook benutten voor je opleiding tot psychotraumatherapeut bij de NtVP.

In 2021 ben ik erkend  als supervisor VGCt. Je kan bij mij supervisie volgen in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt. Dit kan inclusief je N=1 verslag. Deze supervisie kan ook mee worden genomen in de opleiding tot psychotraumatherapeut (NtVP).

Uiteraard is het ook mogelijk om de EMDR supervisie te combineren met de VGCt supervisie. 

 

Tarieven (BTW vrijgesteld) 2024

Individuele supervisie:

218 Euro per sessie van 90 minuten

145 Euro per sessie van 60 minuten

122 Euro per sessie van 45 minuten

Wil je een andere tijdsduur dan kijk je onder behandeltarieven in de rechterkolom en kies je voor " behandeltijd"

 

Supervisie met 2 personen: 

90 Euro per persoon per sessie van 60 minuten (De voorkeur heeft een dubbele sessie van 120 minuten)

N=1 verslag

Voor het superviseren van je N=1 verslag reken ik 218 Euro per 90 minuten tot een maximum van 436 Euro.